5

Just read the email that "the Gadgets Stack Exchange has been closed due to lack of traffic" and "Some of the questions which are appropriate to other Stack Exchange sites have already been migrated to these sites", including this one.

I didn't have an account on this site, so questions I wrote (e.g. After market car stereos with iOS 4/iPod Out support?) aren't linked to my account, as well as up votes I received on that site didn't transfer.

Not sure of this is a bug, feature request or intended design, so I figured I would post a question here.

4
  • 1
    Looking into this. Not sure if mods can do it or if I need someone from the SO team to do it.
    – Chealion
    Commented Sep 16, 2010 at 16:26
  • I've got half of that. Looks like I've got a question associated with my account, though no rep from upvotes. Commented Sep 17, 2010 at 8:39
  • 1
    Hey folks, in the unlikely event anyone is still struggling with this issue, please raise a flag on the post you need reassociated with your account, or send in an email using the Contact Us form.
    – Slate StaffMod
    Commented Jun 24 at 15:22
  • Thanks @Slate that might be worth a proper answer or edit to the current one? I haven’t heard anything lately
    – bmike Mod
    Commented Jul 1 at 17:14

1 Answer 1

2

This is a known issue and we are working on a fix. If you had an account on the destination site at the time of migration all posts should have automatically associated to your new account.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .